Hjemmebrukere

• Vanlige spørsmål (FAQ)

Du kan også konsultere vår FAQ database, og se om du finner svaret du søker der.

Top 3:

1. Hvordan laster jeg ned mitt kjøp?
    2. Jeg har mistet aktiveringen min.
    3. Hvordan kan jeg laste ned programvaren på nytt, som jeg allerede har kjøpt?

Andre FAQ’s

• Online Support

Tekniske spørsmål og support
    Har du et teknisk spørsmål? Rapportere dem gratis gjennom vår støtte support skjema. Vi vil svare så snart som mulig og ta kontakt med deg via telefon eller e-post.

Support skjema

Brukerforum
    Diskuter med andre brukere om Kaspersky Lab’s produkter og virusbeskyttelse generelt.

Brukerforum

• Telefonupport

Kundetjenesten
    Her får du hjelp angående: Kjøp, orderstatus, annulering av ordre problem ved handel i vår e-butikk
    Web: Ordrestatus, ofte stilte spørsmål og kontakt
    Telefon:
    +46 (0) 774218853

Har du kjøpt Kaspersky via en av våre partnere, for eksempel i en butikk, bør du kontakte denne partneren direkte.

Teknisk Support
    Her får du hjelp angående: tekniske spørsmål om installasjon, konfigurasjon og bruk av programvaren råd om programvarens innstillinger, symptomer ved infisering og skadelig kodes oppførsel informasjon om oppdatering av antivirusdatabasen og programmoduler Vi gjør oppmerksom på, at teknisk support ikke besvarer kjøpsrelaterte spørsmål – ved slike spørsmålstillinger, ber vi deg ta kontakt med vår kundetjeneste istedet.
    E-mail: Kontakt Teknisk Support
    Telefon: 046 (0)85 7853030
    (måndag-fredag, 09.00-17.00)

Copyright © 1997 - 2014 Kaspersky Lab.

Med enerett. Bransjeledende antivirusbeskyttelse.