Produkter til hjemmet

• Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Top 3:

1. Hvordan downloader jeg mit køb?
    2. Jeg har mistet min aktivering
    3. Hvordan downloader jeg software igen, som jeg allerede har købt?

Overige FAQ’s

• Online Support

Tekniske spørgsmål og support
    Hvis du har et teknisk spørgsmål til et af de ovennævnte produkter, kan du spørge os helt gratis ved hjælp af vores supportformular. Så kan du ringe til os ved hjælp af numrene nedenfor.

Support formular

Brugerforum
    Det sted, hvor du de seneste nyheder og forum indlæg om Kaspersky Lab-produkter.

Brugerforum

• Telefon Support

Spørgsmål til bestilling
    Vil du bestille et produkt, eller har du et spørgsmål til et nyligt køb via vores onlinebutik? Se vores ofte stillede spørgsmål (FAQ) eller ring til vores kundeserviceteam.

Danmark: +45 80 885 068(lokaal takst)

Tekniske spørgsmål og support
    Vil du hellere kontakte os via telefon? Så kan du ringe til os ved hjælp af numrene nedenfor.

Danmark:: +45 70 70 28 80 (lokal takst)

Copyright © 1997 - 2014 Kaspersky Lab.

Alle rettigheder forbeholdes. Branchens førende antivirussoftware.