Kaspersky Lab nabízí v Česku Internet Security 2013 společně s World of Warcraft od Blizzard Entertainment

21 I 2013
Press Releases

Praha, 22. ledna 2013 ‒ Čeští příznivci počítačových her mohou využít speciální společnou nabídku Kasperky Lab a Blizzard Entertainment. Tyto společnosti spojily síly a nabízejí softwarový balíček, který obsahuje bezpečnostní řešení Kaspersky Security 2013 (KIS 2013) a nejoblíbenější online RPG hru na světě World of Warcraft za cenu samotného KIS 2013.

Balíček KIS 2013 a World of Warcraft se prodává v originálním balení a součástí nabídky je i třicetidenní bezplatná lhůta, během níž hráči mohou prozkoumávat World of Warcraft, včetně rozšiřujících setů Burning Crusade a Wrath of the Lich King. Hráči, kteří si balík zakoupí, budou moci hrát oblíbenou hru World of Warcraft a zároveň využívat výhod špičkové bezpečnostní ochrany Kaspersky Internet Security 2013 před všem druhy kybernetických útoků.

"Kybernetický zločin dávno neznamená jen krádeže hesel k bankovním účtům nebo obtěžování spamem. Velký problém představuje i pro hráče počítačových her. Náš průzkum ukázal, že až 7 000 hráčů online počítačových her se každý den setká s malwarem určeným pro krádeže hesel," uvedl Sergej Golovanov, odborník na malware společnosti Kaspersky Lab. "Hráči by se měli chránit a proti možným hrozbám se zabezpečit. Kaspersky Internet Security 2013 představuje nejnovější verzi našeho osvědčeného bezpečnostního softwaru a nabízí hráčům spolehlivou obranu proti kybernetickým hrozbám."

"Kaspersky Internet Security 2013 přesně rozumí tomu, co hráči potřebují. Má speciální herní režim, který po aktivaci odkládá náročné procesy tak, aby uvolnil procesor pro plynulý průběh hry," vysvětluje Peter Aljoškin, marketingový manažer Kaspersky Lab pro nové trhy. "Navíc když si zvolíte možnost hrát v režimu celé obrazovky, herní režim vás nevyrušuje oznámeními, přitom ale zajišťuje neustále dokonalou ochranu."

O společnosti Blizzard Entertainment, Inc.

Společnost Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), divize koncernu Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), se proslavila hity, jako jsou World of Warcraft®, a franšízami Warcraft®, StarCraft® a Diablo®. Společnost patří k předním vývojářům a vydavatelům zábavního softwaru, přičemž v jejím portfoliu najdeme jedny z nejlépe hodnocených her. Mimo jiné vydala čtrnáct nejlépe se prodávajících her a několikrát získala ocenění hra roku. Společnost provozuje online službu Battle.net®, jež patří s miliony aktivních hráčů k největším na světě.

O společnosti Kaspersky Lab

Kaspersky Lab je největším soukromě vlastněným poskytovatelem koncových bezpečnostních řešení na světě. Společnost se řadí mezi čtyři největší prodejce bezpečnostních řešení pro koncové uživatele.* Již 15 let patří Kaspersky Lab mezi přední inovátory v oblasti informačních technologií a poskytuje efektivní digitální bezpečnostní řešení zákazníkům, malým a středním firmám i velkým podnikům. Aktuálně společnost působí v bezmála 200 zemích a oblastech a poskytuje ochranu více než 300 milionům uživatelů. Více informací o společnosti Kaspersky Lab najdete na www.kaspersky.com.

*Společnost zařadil na čtvrté místo žebříček „IDC Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor, 2011“. Žebříček vyšel ve zprávě „IDC Worldwide IT Security Products 2012-2016 Forecast and 2011 Vendor Shares – December 2011“ a řadil poskytovatele software podle zisku z prodeje koncových bezpečnostních řešení v roce 2011.

Pro další informace prosím kontaktujte:

Štěpán Kačena

Senior PR Consultant